Meniu Închide

DJ Skiller

Pe 28 august, de la ora 21:00, dansăm alături de DJ Skiller, un tânăr al căruit talent muzical a înflorit la Studiourile Ferentari.

Ne vedem la FESTIVALUL COMUNITAR NUCLEO pentru momente de neuitat și de împărtășit cu cei dragi.

„Într-o zi un tip oarecare mi-a atras atenția din autobuz, îi se parea ciudat că am un laptop în mână și lucrez fără stres în cartierul în care locuiam. Da, în frumosul și inegalabilul Ferentari, mai precis ghetourile de pe Alea Livezilor. Trece un timp, și înainte să merg spre muncă, același băiat mă oprește și îmi propune să merg cu el într-un loc numit Studiourile Ferentari sau cum spune toata lumea SF. Zic ok, doar că trebuie să ajung la muncă și nu pot sta prea mult, apoi așteptând ne vorbim fiecare despre viața lui. „Eu sunt Habet”, spuse el dar la modul cum se comporta, mă simțeam de parcă o să sune o brigadă să mă ia pe sus. Aștept ce aștept și apoi îl întâlnesc pe Ionuț. La prima vedere îl vedeam grăbit, exact ca și mine, după care îmi acordă puțin timp să stabilim o întâlnire în care să vorbim despre ce vom putea lucra pe viitor. Iar de aici, viața mea urma să se schimbe. La scurt timp dupa ce l-am reîntâlnit pe Ionuț, am auzit de un grup de tineri din cartier care erau sub îndrumarea lui Connect-R, unul dintre cei mai mari artiști și apoi am ajuns să-i cunosc și pe băieți și chiar să lucrez câteva idei cu aceștia. Această întâmplare mi-a redat încrederea în mine.

Cu acești oameni eu mi-am reluat pasiunea, am cunoscut prin ei oameni geniali și am legat prietenii. Țin să-i menționez pe: Bali, Mădălina, Sever, Mircea, Miha, Andreea Alex, Vlad, Anca, Stefania, BB, Petrișor, Nico G, Toto, Belea, Imre, Johnny, Amon, Andreea, și mulți alții. Vă mulțumesc pentru susținerea și încrederea voastră, mulțumesc echipă!”